Запрошуємо першокурсників до наукової діяльності

24-02-2017 Переглядів: 168

З метою залучення до наукової діяльності здобувачів вищої освіти 1-го курсу та інформування їх щодо різноманітних заходів, що відбуваються в академії та за ії межами, 23 лютого поточного року старшим науковим співробітником інституту Наталією Цюприк, спільно з координатором юридичної клініки «Захист» Іриною Кундельською та головою наукового товариства Дмитром Столяренко проведено зустріч із першокурсниками.

Запрошуємо першокурсників до наукової діяльності

Так, Наталя Цюприк зазначила, що для гармонійного повноцінного розвитку особистості потрібно займатися науковою діяльністю, тобто інтелектуальною творчою роботою, яка спрямована на одержання та використання нових знань, де основними її формами є фундаментальні та прикладні наукові дослідження. Також вона оголосила про заплановані наукові заходи, які відбудуться незабаром.

Запрошуємо першокурсників до наукової діяльності

Координатор юридичної клініки «Захист» розповіла всім присутнім, що означає цей структурний підрозділ, в чому його мета та основні напрямки діяльності клініки. Навчання курсантів у юридичній клініці включає в себе наступні види діяльності: надання юридичної допомоги, яка супроводжується складанням правових документів, та проведення членами юридичної клініки правопросвітніх занять за програмою «Практичне право», які проводяться для шкільної молоді.

Дмитро Столяренко – голова наукового товариства розповів усім присутнім, про структуру та специфіку написання наукових робіт, публікацій у збірниках. Також запросив курсантів по бажанню включитися до складу наукового товариства та разом «творити науку», оскільки наукові відкриття та винаходи роблять людину ерудованою, розширюють її світогляд, змушують по-новому подивитися не тільки на певну проблему, а й узагалі на світ.

Запрошуємо першокурсників до наукової діяльності

Керівництво та науково-педагогічний склад інституту сподівається, що першокурсники прислухаються до настанов та плідно займатимуться науковою діяльністю.

ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X