Залучення до науково-дослідної роботи курсантів

18-09-2014 Переглядів: 772

З метою активізації наукової роботи перемінного складу та виконання плану роботи наукового товариства курсантів 17 вересня було проведено науково-методичний семінар «Особливості науково-дослідної роботи курсантів, слухачів і студентів» для курсантів 2-го курсу інституту.

Залучення до науково-дослідної роботи курсантів

Захід відкрив т.в.о. заступника начальника інституту з навчально-методичної та наукової роботи Євген Кобко. В роботі семінару прийняли участь: заступник начальника відділу організації науково-дослідної роботи – начальник відділення організації науково-дослідної роботи з перемінним складом НАВС Олександр Калиновський; науковий співробітник відділу організації науково-дослідної роботи НАВС Анна Титко; доцент кафедри економічної безпеки Роман Томма; доцент кафедри інформаційних технологій Олександр Пакриш; старший науковий співробітник відділу забезпечення навчального процесу Наталія Цюприк; науковий співробітник відділу забезпечення навчального процесу Ярослав Малик, голова наукового товариства курсантів Ірина Скакун та курсанти 2-го курсу.

Залучення до науково-дослідної роботи курсантів

На семінарі обговорювались питання нормативно-правового забезпечення роботи наукових товариств курсантів, порядок вступу до наукових гуртків та вимоги щодо написання наукових робіт. Доведено вимоги Міністерства освіти і науки України щодо отримання дипломів з відзнакою та відповідних розпоряджень НАВС. Продемонстровано основні вимоги до наукових робіт та зразки їх оформлення. Доведено статистику щодо діяльності наукового товариства курсантів за минулий навчальний рік, а також наведені статистичні данні про високі досягнення курсантів в науковій діяльності та їх заохочення.

Залучення до науково-дослідної роботи курсантів

Запрошуємо всіх бажаючих до наукового товариства курсантів навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції. Бажаємо успіхів у науковій діяльності та творчого натхнення.

Відділ забезпечення навчального процесу
ННІПФПСКМ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X