Закріплення теоретичних знань з практичним працівником

24-05-2017 Переглядів: 306

Вищими навчальними закладами МВС активно використовується така форма взаємодії теорії і практики як залучення слідчих, які прибувають на навчання в системі післядипломної освіти, до проведення навчальних занять з слухачами та курсантами у формі семінарів, круглих столів за напрямами їх діяльності і спеціалізації підготовки.

Одним із напрямів залучення практичних працівників до участі в навчальному процесі є проведення бінарних занять, коли заняття зі слухачами первинної професійної підготовки та курсантами проводить не лише викладач, а й практичний працівник слідчого та оперативного підрозділу.

Організація освітнього процесу у вищих навчальних закладах системи МВС України передбачає проведення занять за участю практичних працівників правоохоронних органів, які мають значний досвід щодо кваліфікації та розслідування злочинів. Практика проведення такого виду занять є усталеною серед науково-педагогічного складу НАВС.

Вважаємо, що молодий фахівець - випускник відомчого навчального закладу МВС, має бути максимально теоретично і практично підготовленим до виконання оперативно-службових завдань, уміти професіонально застосовувати отримані знання на практиці.

Закріплення теоретичних знань з практичним працівником

Так, 24 травня викладач кафедри кримінального права, майор поліції Олена Матюшенко, за участю представника практичного підрозділу – старшого слідчого Києво-Святошинського ВП ГУ НП в Київській області майора поліції Інни Поштаренко (16 років практичного досвіду), організувала та провела практичне заняття з особливої частини кримінального права по темі «Злочини проти життя, здоров’я, волі, честі та гідності особи, її статевої свободи та статевої недоторканості» в інституті після дипломної освіти.

Закріплення теоретичних знань з практичним працівником

Практичне заняття було проведено зі слухачами первинної професійної підготовки.

Під час зустрічі Інна Валеріївна роз’яснила найбільш типові помилки при кваліфікації, відповіла на поставлені запитання, які стосувалися їх майбутньої діяльності та побажала успіху в обраній професії.

Закріплення теоретичних знань з практичним працівником

Слухачі показали належний теоретичний рівень знань, а також набули практичних навичок реалізації кримінального законодавства.

Кафедра кримінального права

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X