Заходи до Дня Гідності та Свободи

25-11-2015 Переглядів: 200

13 листопада 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ про щорічне святкування 21 листопада Дня Гідності і Свободи.

Це свято встановлене «з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору…».

Заходи до Дня Гідності та Свободи

Тож 21 листопада в ННІ підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України для перемінного особового складу була проведена виховна година до Дня Гідності та Свободи, під час якої курсанти переглянули кінострічку «Майдан». Після її закінчення у кожного з присутніх на серці залишилися болючі спогади, тому що ці історичні події – це продовження новітньої історії України, внаслідок якої пішли з життя багато воїнів, побратимів, які заради нас, дітей та внуків бажали в майбутньому змін на краще.

Заходи до Дня Гідності та Свободи

Також курсанти відвідали тематичну фотовиставку до Дня Гідності і Свободи, організовану у загальній бібліотеці інституту.

Відділення соціально-гуманітарної роботи,
ННІПФПМГБПСНГУ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X