Загальні збори курсу, як елемент виховної роботи

13-02-2015 Переглядів: 188

11 лютого керівництвом 1-го курсу ЦСФП НАВС (ФПФПКМ) капітаном міліції Кожушко Р.В., ст. лейтенантом міліції Шеремет Я.В., за участю керівництва ЦСФП НАВС підполковника міліції Крука О.М., представника відділу забезпечення навчального процесу майора міліції Присяжного М.В. та соціально-гуманітарного відділу ст. лейтенанта міліції Лисика Р.В. було проведено загальні збори курсу.

Загальні збори курсу, як елемент виховної роботи

Основними питаннями, що розглядались на загальних зборах були: підбиття підсумків результатів зимової екзаменаційної сесії 2014-2015 навчального року з відзначенням курсантів, які склали її на відмінно та відповідними настановами на другий навчальний семестр для курсантів, які склали сесію на задовільно; загальне покращення навчання та дисципліни на курсі протягом другого навчального семестру; нагородження особового складу курсу в порядку заохочення цінними подарунками згідно Наказу НАВС від 17.12.2014 року.

Кращим курсантам за результатами першого навчального семестру 2014-2015 навчального року, а саме: Гвоздак О.В., Шевченко Є.О., Козинець О.О., Гейко І.О., Лозовой Р.М., Сергієнко М.О. та іншим, було надано можливість поділитись досвідом з тією категорією наків і дівчат, які потребують значного покращення результатів у навчанні.

Загальні збори курсу, як елемент виховної роботи

Присутні на заході вислухали й тих, хто потребує значного покращення успішності. Керівництво центру провело з вказаною категорією курсантів бесіди, щодо встановлення причин та умов їх недостатнього рівня навчання, їм надано рекомендації та встановлено конкретні терміни, щоб покращити успішність.

На завершення зборів традиційно про хороше та приємне. Нагородження особового складу курсу цінними подарунками.

Загальні збори курсу, як елемент виховної роботи

голова курсантського
самоврядування курсу
Кулик Я.А.

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X