За здоровий спосіб життя

11-04-2015 Переглядів: 118

Починаючи з 1948-го року за ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я майже 150 країн світу 7 квітня відзначають Всесвітній день здоров'я. Проте в Україні великого значення цьому не придавали. Але 2015 рік став воістину знаковим для України. Вперше за десятки років день здоров'я було відзначено майже в кожному обласному центрі.

За здоровий спосіб життя

За ініціативи Тимофія Нагорного та його волонтерської команди всі міста, селища та села об’єдналися пліч-о-пліч заради здорового майбутнього українців. Десятки тисяч наших громадян взяли участь у спортивно-оздоровчій зарядці. На думку організаторів цієї акції громадський сектор як ніколи повинен проявляти свою активність заради майбутнього. Тимофій Нагорний, дуже часто акцентує увагу на страшних демографічних показниках, які наразі є в Україні.

Я відповідав за проведення цього заходу в Ужгороді, Закарпатської області. Попри похмуру і холодну погоду більше 900 мешканців міста взяли участь у зарядці. Настрій учасників був надзвичайно позитивний. Відлуння цього позитиву не могло залишити байдужим жодного перехожого.

За здоровий спосіб життя

Хочу висловити щиру вдячність всім співорганізаторам, учасникам та мешканцям мальовничого Закарпаття за шалену активність та відповідальність, проявлені при підготовці до відзначення дня здоров'я.

Особливу подяку адресую Профспілковій організації студентів ДВНЗ "УжНУ" та її голові Головчанському Ростиславу, який доклав дуже багато зусиль для популяризації здорового способу життя серед молоді Закарпатської області.

На цьому ми не будемо зупинятися. Вищеописана акція не носить разового характеру. Запрошуємо всіх свідомих громадян у подальшому долучатися до зарядки та пропагандувати здоровий спосіб життя.

За здоровий спосіб життя

Мирослав Дурдинець,
слухач ННІПФПСКМ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X