За покликом часу

13-02-2015 Переглядів: 56

Сьогодні в Національній академії внутрішніх справ відбулись заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

За покликом часу

До присутніх із теплими, щирими словами звернувся ректор академії Володимир Чернєй, який зазначив: «Ви всі пройшли випробування Афганістаном, виконували свій обов’язок у миротворчих місіях на території інших держав, на жаль, набутий вами досвід використовуватиметься й надалі. Адже сьогодні, коли нашій країні загрожує небезпека й як показує життя, ми повинні бути готові захистити свою Батьківщину та її цілісність». Володимир Васильович подякував тим учасникам бойових дій, які нині працюють в навчальному закладі, та відмітив, що їхні навички є безцінними для майбутніх вартових правопорядку. Ветеранів же запевнив у тому, що їм тут завжди раді. Завершуючи свій виступ, ректор побажав усім довгих років життя, здоров’я, щастя, добра, Божої благодаті, а головне, йти лише головною вулицею – вулицею Миру!

За покликом часу

Віддаючи належне мужності, витримці, сміливості учасників бойових дій, керівництво академії, Союзу юристів України, Солом’янського та Дніпровського районів міста Києва відзначили їх нагородами.

Солісти народного ансамблю пісні й танцю академії зворушили своїми піснями та змусили поринути у спогади й на мить повернутися у ті жахливі дні.

За покликом часу

Тож сподіваємось, що життєвий досвід воїнів-афганців, миротворців, їх потенціал у вирішенні питань удосконалення службової діяльності, поліпшення виховної роботи і надалі буде служити прикладом молодому поколінню міліціонерів.

За покликом часу

Оксана Чміленко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X