За один крок до фіналу (фото, відео)

01-04-2015 Переглядів: 423

У суботу відбулися матчі 1/4 розіграшу кубку легендарного динамівця Володимира Мунтяна. В селищі Лютіж Київської області столичний ФК «Оболонь Бровар» в основний час не зміг переграти ФК «Межигір’я» с. Нові Петрівці (1:1) – долю матчу вирішила лотерея з 11-метрових, у яких номінальні господарі взяли верх 5:3. Після матчу, на тому ж таки стадіоні, столичний вищоліговий ФК «Легія» переграв нестримний до цього часу столичний ФК «Атлет з рахунком 2:0. Одночасно столичний ФК «Локомотив», поступаючись протягом майже всієї гри, переміг ФК «Поділ» (Київ). Події на полі відбувались досить цікаво – наприкінці другого тайму «залізничники» зрівняли рахунок, а в додатковий час вирвали бажану перемогу з рахунком 2:1.

За один крок до фіналу (фото, відео)

За один крок до фіналу (фото, відео)

Але нас найбільше цікавить гра власної команди, яка на «Козак-Арені» в прямому сенсі слова «поклала на лопатки» свого опонента – ФК «КДЮСШ-22». Вже на третій хвилині зустрічі ФК «Динамо-Академія» НАВС повів у рахунку – гол красень записав у свій актив легіонер клубу Владислав Горщинський, на 6-й хвилині рахунок було подвоєно, а до кінця першої 45-ти хвилинки наші хлопці взагалі деморалізували суперника – 5:1. Другий тайм несподіванок не приніс. Знекровлений КДЮСШ-22, збитий зі своїх передматчевих планів, навіть не намагався створити бодай-що небудь біля воріт НАВС, а самі гравці команди лише сперечалися між собою. У свою чергу академія продовжувала розігрувати чергові комбінації та використовувати всі свої шанси для взяття воріт – голи забивалися на будь-який смак. Фінальний свисток головного арбітра в підсумку зафіксував, мабуть історичну перемогу у даному раунді турніру. Рахунок дійсно приголомшуючий - 11:1. Але розслаблятися не варто, адже наступну пару ФК «Динамо-Академії» складе вищоліговий, столичний «Локомотив» і для виходу в фінал нашій команді буде достатньо навіть 1:0, а залізничники вже цього року вибороли зимовий трофей ім. М. Кирсанова, що проводився під егідою київської обласної федерації футболу (КОФФ).

За один крок до фіналу (фото, відео)

За один крок до фіналу (фото, відео)

За один крок до фіналу (фото, відео)

Будемо сподіватись на краще, адже із 24 команд, заявлених на початковій стадії турніру, залишилось лише чотири, а команди відповідно залишились найсильніші і рівень гри не студентський. Виїзна гра відбудеться на стадіоні залізничників за адресою: м. Київ пров. Стадіонний, 10. Дата проведення півфіналу - 5 квітня (неділя) в 16.00. Бригада арбітрів, що обслуговуватиме даний матч, буде затверджена на виконкомі федерації футболу Києва. Запрошуються всі бажаючі підтримати свою улюблену команду – футбольну команду Національної академії внутрішніх справ.

За один крок до фіналу (фото, відео)

За один крок до фіналу (фото, відео)

За один крок до фіналу (фото, відео)

За інформацією ФК «Динамо-Академія»

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X