З відкритим серцем!

05-10-2015 Переглядів: 20

Важливим напрямом в організації виховної роботи у навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України є залучення курсантів до соціально корисної діяльності гуманістичної спрямованості.

Однією з форм цієї роботи є шефство над Дарницьким дитячим будинком-інтернатом, в якому виховуються дівчатка з особливими потребами. Більше десяти років інститут підтримує тісні стосунки з керівництвом цього закладу та надає йому посильну допомогу. Чимало юнаків та дівчат, які допомагали впорядковувати територію дитячого закладу, влаштовували малятам веселі концерти та пригощали їх солодощами, вже стали офіцерами і роз’їхалися для подальшого проходження служби по різних куточках нашої Батьківщини. А традиції, що ґрунтуються на людяності та милосерді, живуть у навчальному закладі й нині. І наші курсанти активно їх продовжують.

З відкритим серцем!

Ось і в перший день жовтня до дитячого закладу завітали курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та порадували дітлахів концертною програмою. А ще пригостили їх випічкою та передали канцтовари для занять.

З відкритим серцем!

Директор будинку-інтернату Таміла Рогульська подякувала майбутнім правоохоронцям за постійну підтримку та надану допомогу. Вона наголосила, що вони роблять дуже важливу потрібну справу, адже дітлахи відчувають, що до них приходять справжні друзі з відкритим серцем!

З відкритим серцем!

Відділення соціально-гуманітарної роботи
ННІПФПМГБПСНГУ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X