З перспективою у майбутнє!

03-02-2015 Переглядів: 81

Профорієнтаційна робота з учнями 10–11 класів, що здійснюється навчально-науковим інститутом підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів НАВС продовжується у 2015 році.

З перспективою у майбутнє!

Робота проводиться з метою ознайомлення підлітків про соціально-економічні та психофізіологічні особливості правоохоронної діяльності, зокрема, професії експерта-криміналіста. Крім цього, надання рекомендацій щодо умов правильного вибору професії, а також надання інформації про вступ до Національної академії внутрішніх справ. Це напрям роботи в якому систематизуються відомості про зміст та перспективи правоохоронної діяльності, форми й умови оволодіння різними спеціальностями тощо.

З перспективою у майбутнє!

Нещодавно слухачі магістратури здійснили виїзд до Київської загальноосвітньої школи I–III ступенів № 234. Наші курсанти старались допомогти школярам виявити свої здібності, що сприятимуть оволодінню майбутньою професією, а також надали рекомендації щодо поглиблення і розвитку своїх можливостей під час вступних іспитів.

Без уваги не залишилось й питання профілактики правопорушень серед неповнолітніх. Адже знання підлітками певних законів, норм поведінки, своїх обов'язків перед суспільством, усвідомлення ними шкоди, відповідальності й вироблення у них правової свідомості зобов'язує поводитись у певних рамках, утримує від порушень правил поведінки.

З перспективою у майбутнє!

Робота продовжується.

Анастасія Чекулаєва

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X