Ювілей поета-міліціонера

01-10-2014 Переглядів: 98

30 вересня виповнилося 60 років від дня народження доцента, професора, кандидата педагогічних наук, доктора філософії, автора наукових праць, полковника міліції у відставці, ветерана органів внутрішніх справ і Національної академії внутрішніх справ, автора поезій та композитора Віктора Кривуші.

Ювілей поета-міліціонера

Ювілей поета-міліціонера

З цієї нагоди в навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної гвардії України НАВС відбувся творчий вечір ювіляра. Автор презентував гостям свої нові пісні та книги «Палітра життя», а також «Прописні істини».

Щоб привітати Віктора Івановича на свято завітали колеги як з Національної академії внутрішніх справ, так і з інших вишів, працівники практичних підрозділів, курсанти та друзі, серед яких були Анатолій Хостікоєв разом з дружиною Наталією Сумською, Віктор Синьов, Сергій Грабар та багато інших.

Ювілей поета-міліціонера

Ювілей поета-міліціонера

Атмосфера вечору була надзвичайно творчою, адже окрім презентації автором своїх доробків, також виконувались композиції, на його вірші, присвячені йому пісні та багато іншого.

Ювілей поета-міліціонера

Ювілей поета-міліціонера

Звичайно ж іменинника привітав і колектив Національної академії внутрішніх справ. Ректорат разом з Радою ветеранів НАВС вручили ювілярові пам’ятні подарунки, відзнаки та побажали щастя й доброго здоров’я на довгі літа.

Ювілей поета-міліціонера

Ганна Вербило,
ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X