Хай щастить вам, випускники!

14-04-2015 Переглядів: 367

У Миколаївському відділенні навчально-наукового інституту заочного навчання Національної академії внутрішніх справ відбувся черговий випуск фахівців–юристів.

Хай щастить вам, випускники!

Першим випускників привітав начальник відділення полковник міліції Юрій Сірий, який передав привітання із закінченням вишу від ректора Академії генерал-майора міліції Володимира Чернєя, та побажав не зупинятися на досягнутому та продовжувати подальше навчання.

Хай щастить вам, випускники!

Поздоровляли випускників та вручали дипломи почесні гості: заступник начальника УМВС України в Миколаївській області полковник міліції Євгеній Ковтун (до речі, випускник Миколаївського відділення Національної академії внутрішніх справ ), в.о. директора Департаменту освіти та науки Миколаївської облдержадміністрації Ганна Каськова, начальник НКП Луганського державного університету внутрішніх справ у м. Миколаїв підполковник міліції Андрій Теплий та викладачі НАВС.

Хай щастить вам, випускники!

Протягом урочистостей присутніх радував музичними композиціями ансамбль пісні і танцю УМВС України в Миколаївській області «Южный патруль». Та й загалом увесь час на святі панував радісний і світлий настрій, який завжди існує при звершені доброї справи.

Хай щастить вам, випускники!

Хай щастить Вам, випускники!

Миколаївське відділення ННІЗДН
Національної академії внутрішніх справ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X