Вшанування пам’яті патріотів України

23-11-2015 Переглядів: 89

Кожна людина на землі має своє унікальне призначення, якого ніхто інший за неї не сповнить. Подібно й народ сповнює свою неповторну історичну місію. Кажуть, якщо народ тисячоліттями тримається своєї землі, захищає її кров’ю своїх найкращих дітей та творить власну духовну й матеріальну культуру – він виконує свою неповторну історичну місію. І чим більше він виростить відданих дітей, які готові життя своє віддати в обороні Батьківщини, тим сильнішою буде його постава і пошана в міжнародній спільноті. І з іншого боку – недостатнє усвідомлення свого призначення може привести до духовного, а часто і фізичного вимирання. І тому обов’язок кожного сумлінного громадянина – навчати і виховувати підростаюче покоління, прививати молоді любов до рідного краю, культури, історії. Важливим чинником формування національної ідентичності є культивування національної пам’яті.

Вшанування пам’яті патріотів України

Вшанування пам’яті патріотів України

Третій рік поспіль в Івано-Франківську 17 листопада, з ініціативи, управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, а безпосередньо заступника начальника Світлани Уварової, міським Центром патріотичного виховання учнівської молоді ім. С. Бандери, міським Дитячо-юнацьким пластовим центром та міською Радою учнівського самоврядування проводиться загальноміський учнівський збір-реквієм «Згадаємо всіх поіменно!». Традиційно дійство проходить на вулиці Страчених, біля пам’ятника українським патріотам та членам ОУН, розстріляним німецько-фашистськими окупантами 17 листопада 1943 року.

Вшанування пам’яті патріотів України

Цього року до загальноміського вшанування пам’яті патріотів України долучився духовий оркестр з числа курсантів Прикарпатського факультету. Участь у такого роду заходах слугуватиме вихованню патріотизму та гордості за своїх предків у молодого покоління правоохоронців.

Окрім того, дирекція Івано-Франківського міського Центру патріотичного виховання учнівської молоді ім. С. Бандери висловила подяку творчому колективу духового оркестру факультету за співпрацю у сфері національно-патріотичного виховання.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X