Вшанування пам’яті 30-ї річниці аварії на ЧАЕС

28-04-2016 Переглядів: 191

В рамках вшанування пам’яті 30-ї річниці аварії на ЧАЕС на території ВСФП НАВС 26 квітня була проведена конференція серед курсантів 1-го курсу. Професор кафедри автопідготовки Супруненко О.В. та старший викладач Волошин Є.В. звернули увагу молодого покоління на невід’ємне значення цієї трагедії в історії не тільки нашого народу, але і всього світу.

Певно, кожен з курсантів читав в підручниках з історії про причини цієї жахливої катастрофи, передумови, загрозливі наслідки, які спіткають людство. Але зайвий раз почути, дізнатись невідомі факти більшість курсантів вважала важливим. Кожен з учасників даної конференції підготував доповідь з певною інформацією та фактами, своїм баченням, поділився з іншими, презентував фото та відео.

Вшанування пам’яті 30-ї річниці аварії на ЧАЕС

Вшанування пам’яті 30-ї річниці аварії на ЧАЕС

Ця пам’ять повинна залишатись не тільки у старшого покоління, але і укріплюватись у молодшого, адже знаючи власну історію, власних героїв, які віддали все, щоб зупинити атом, робить нас людьми з великої літери. Подібні заходи сприяють духовному збагаченню особистості. Ми вдячні тим сивочолим героям, що врятували світ.

ВСФП НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X