Врятує життя людини не лише професіоналізм поліцейського, а й щирий поклик серця!

26-09-2016 Переглядів: 62

Обов’язками справжніх майбутніх поліцейських, яких виховує наша академія, є не лише попереджувати та зупиняти правопорушення, реагувати на повідомлення, розшукувати злочинців, а й захищати та зберігати життя і здоров’я людей, надавати невідкладну допомогу.

Уже багато років поспіль курсанти ННІ №1 намагаються допомагати людям донорством. Адже кров – це один з найважливіших життєво необхідних компонентів, і ні для кого не є секретом, що її дефіцит в організмі може спричинити тяжкі наслідки. Тому наші майбутні поліцейські є частими гостями в Київському міському центрі крові та інших медичних закладах, які потребують допомоги.

Врятує життя людини не лише професіоналізм поліцейського, а й щирий поклик серця!

Хлопці та дівчата беруть на себе відповідальність за життя не лише дорослих чоловіків та жінок, а й маленьких дітей, які є пацієнтами Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ».

Курсанти вважають, що донорство – місія шляхетна і вкрай необхідна для суспільства. Отже, потрібно пам’ятати, що твоя допомога необхідна не тільки в День донора, а й щодня, щохвилини, щомиті. Тому не варто залишатися осторонь! Здайте кров – врятуйте життя!

Факультет № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X