Вручення сертифікатів спецпризначенцям

28-04-2017 Переглядів: 149

Сьогодні на базі відділу спеціальної та фізичної підготовки Національної академії внутрішніх справ відбулося вручення сертифікатів про закінчення навчань працівникам підрозділу «КОРД» головних управлінь Національної поліції у Запорізькій і Кіровоградській областях.

Вручення сертифікатів спецпризначенцям

У заході взяли участь Секретар Ради Національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, його заступники Сергій Яровий і Вадим Троян, заступник Голови Національної поліції Олексій Руденко, Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Марі Йованович, ректор Національної академії внутрішніх справ Володимир Чернєй та інші.

Вручення сертифікатів спецпризначенцям

Вручення сертифікатів спецпризначенцям

Після церемонії вручення сертифікатів було презентовано перший в Україні «shoot-house» для підготовки спецпідрозділів поліції. Він не має аналогів в Україні та призначений для підготовки поліцейських в умовах близьких вогневих контактів в приміщеннях, розташованих в житлових або промислових зонах.

Вручення сертифікатів спецпризначенцям

Важливо зазначити, що з перших днів створення підрозділу «КОРД» Національна академія активно сприяє його розвитку на всіх напрямах діяльності.

Оксана Чміленко,
відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X