Візит курсантів до галереї ART 14

26-09-2016 Переглядів: 62

Галерея ART 14 розпочала свою діяльність у 2010 році. Спеціалізується на презентації актуального (contemporary art) і модерного мистецтва. Приміщення культурного осередку розташоване у старовинному житловому будинку у самому центрі історичної забудови столиці. Інтер’єр галереї підкреслює концептуальні напрямки її діяльності – несподіваний погляд на традицію, неупередженість до трендів сучасності, фаховість і вишуканість. З окреслених позицій вибудовується практична діяльність галереї – кожну виставку супроводжує особлива атмосфера, що підкреслює задум представленого художника.

Візит курсантів до галереї ART 14

На вихідних курсанти першого курсу мали можливість відвідати галерею в якій талановита художниця з Києва Аліна Максименко представила свої роботи. В даний час вона отримала вже світову популярність. Її роботи прості, але в той же час витончені і елегантні. Митець приголомшливо відчуває колірний баланс. Сьогодні її картини знаходяться в приватних і публічних колекціях України, Польщі, Італії, Німеччини, Іспанії, Франції, Великобританії, США.

Візит курсантів до галереї ART 14

Твори мистецтва залишили по собі незабутнє враження. Тому заради цікавості та культурного саморозвитку курсанти і в подальшому будуть відвідувати подібні заходи.

Катерина Денисенко,
Відділ спеціальної та фізичної підготовки

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X