Візит до майбутніх патрульних

06-05-2015 Переглядів: 109

До Національної академії внутрішніх справ завітали Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та перший заступник правоохоронного відомства Екатерина Згуладзе. Під час візиту вони взяли участь у навчальному занятті майбутніх патрульних, а також оцінили їх рівень тактичної та фізичної підготовки, ознайомилися з матеріально-технічною базою академії, яка використовується у навчальному процесі.

Візит до майбутніх патрульних

Візит до майбутніх патрульних

На початку зустрічі очільник МВС презентував майбутнім патрульним поліцейським новітній спеціальний прилад, який стане невід’ємною частиною в роботі кожного. «Це відеокамера, яка буде у кожного з вас на грудях. Її використовують американські поліцейські. Пристрій автоматично чіпляється на форму, а коли ви сіли в машину - відеокамера переключається в автомобільний формат. Ви зможете фіксувати будь-які розмови та дії з людиною, з якою спілкуєтеся. Для цього у нас будуть усі підстави, що прописані у новому Законі «Про національну поліцію», - наголосив Арсен Аваков. Також він зауважив, що Закон про національну поліцію повинен бути прийнятий до 1 червня 2015 року, щоб патрульна служба могла працювати за новими правилами. «Він нам потрібен... У нас немає підстав вважати, що закон не буде прийнятий», - запевнив глава відомства.

Візит до майбутніх патрульних

Прем'єр-міністр додав, що впевнений у позитивному голосуванні за цей законопроект. «Я сподіваюся, що наступного тижня Парламент нарешті-то включить Закон «Про національну поліцію» до порядку денного і прийме в першому читанні», - зазначив Арсеній Яценюк.

Візит до майбутніх патрульних

У свою чергу Ека Згуладзе поінформувала, що вже сьогодні кадети відрізняються від тих правоохоронців, що працюють в системі МВС. Вони ставлять важкі запитання, їм цікаво. Майбутні патрульні пропонують шляхи їх вирішення. «Такі поліцейські ніколи не будуть виконувати неправильні накази», - підкреслила перший заступник міністра.

ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X