Вітаємо переможців Всеукраїнської олімпіади з української мови!

23-02-2017 Переглядів: 514

Одним із завдань оновлення сучасної національної освіти є цілеспрямоване формування інтелектуального потенціалу нації. Саме інтелект повинен стати дієвим чинником державо-, культуро- і людинотворення, як того потребує сучасна модель цивілізаційного поступу людства. З метою виявлення та підтримки обдарованої молоді, розвитку її інтересів, схильностей та природних обдарувань щороку в Україні проводять Всеукраїнські олімпіади з базових дисциплін.

Всеукраїнська олімпіада з української мови є однією з форм популяризації нашого мовного багатства. Справа мови – це не просто справа національного престижу, самоідентифікації, національної гідності – це справа повноцінного людського буття. Це та справа, яка робить людину людиною, людиною на повний зріст. Досконалість особистості вимірюється досконалістю думки, досконалістю слова, у яке переростає думка, і досконалістю діла, коли слово втілюється в конкретний вчинок. Людина, яка по-особливому відчуває мову, слово, барви мови, – особлива.

Вітаємо переможців Всеукраїнської олімпіади з української мови!

На виконання наказу Міністерства освіти і науки від 09.12.2016 № 1495 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016/2017 навчальному році» в академії 20 січня 2017 року відбувся IІ-ий етап (загальноакадемічний) І-го туру Всеукраїнської олімпіади з української мови, організований кафедрою юридичного документознавства разом з фахівцями відділу організації науково-дослідної роботи.

У IІ-ому етапі олімпіади взяли участь 16 здобувачів вищої освіти з усіх інститутів та факультетів Національної академії внутрішніх справ, які стали переможцями першого етапу. Учасники заходу мали змогу перевірити свої знання з української мови, виконуючи практичні завдання, що заздалегідь були підготовлені науково-педагогічними працівниками кафедри. Оцінюючи роботи учасників, комісія враховувала як знання української мови за професійним спрямуванням, так і вміння творчо мислити, формулювати власні думки. Відповідно до цих критеріїв за трьома видами завдань (твір-міркування, тестові завдання та підготовлена промова) було визначено переможців:

І місце: Бакалінський Станіслав – 206 н.гр., ф-т № 2.

ІІ місце:

Кундельська Ірина – 306 н.гр., ННІ № 1;

Іващенко Яна – 319 н.гр., ННІ № 1;

Ополонська Ірина – 103 н.гр., ННІ № 2;

Дяків Віталій – 102 н.гр., ННІ № 2.

ІІІ місце:

Совтан Юлія – 304 н.гр., ННІ № 1;

Тамілова Яна – 107 н.гр., ВСФП;

Бондарчук Анастасія – 101 н.гр., ВСФП.

Щиро вітаємо усіх учасників олімпіади, призерів і викладачів, які підготували переможців. Закликаємо усіх до активної співпраці.

А Бакалінському Станіславу бажаємо перемоги у фінальному турі, який проводиться у місті Вінниця.

Кафедра юридичного документознавства ННІ № 1,
відділ організації науково-дослідної роботи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X