Вітаємо наших працівників з проходженням на Програму стажування у Верховній Раді України!

30-11-2015 Переглядів: 122

Єдиний шлях, що веде до знання – це діяльність.
Дж. Б. Шоу

Приємно повідомити, що відповідно до Розпорядження Голови Верхової Ради України від 6 липня 2015 року № 930 «Про продовження проведення «Програми стажування у 2015-2016 р.р.», учасниками Програми стали представники Національної академії внутрішніх справ, наукові співробітники відділу організації науково-дослідної роботи Мирослав Дурдинець та Анна Титко, які проходитимуть стажування у Комітеті Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності та Комітеті з питань запобігання та протидії корупції.

Вітаємо наших працівників з проходженням  на Програму стажування у Верховній Раді України!

Ідея заснування Програми полягає у наданнi пiдтримки Верховнiй Радi України через залучення найкращих студентiв та випускникiв вишів до роботи в комiтетах та апаратi українського Парламенту. Супутньою метою є надання можливостi молодим фахiвцям долучитися до законотворчої роботи, здобути практичний досвiд законодавчого процесу, а також сприяння кадровому оновленню Апарату Верховної Ради України. Після успішного завершення стажування, випускникам надається можливість продовжити роботу в Парламенті.

20 листопада відбулася урочиста церемонія відкриття Програми стажування 2015–2016 рр. на якій Мирославу Дурдинцю та Анні Титко, вручили посвідчення інтернів. З вітальним словом до присутніх звернулися Джед Бартон – директор Місії USAID в Україні, Віктор Лях – Президент Фонду Східна Європа, Ігор Когут – директор Програми USAID «РАДА», Андрій Шевченко – посол України в Канаді, Тарас Притула – голова Правління ГО «Ліга інтернів», Народні депутати України та інші почесні гості.

Вітаємо наших працівників з проходженням  на Програму стажування у Верховній Раді України!

Виконуючий обов’язки курівника Апарату Верховної Ради України, Володимир Слишинський наголосив на тому, що серед інтернів найбільше з Національної академії внутрішніх справ. Це зайвий раз доводить високий рівень підготовки фахівців, які ерудовані, різнобічно розвинуті та гідні представляти інтереси народу і держави у вищих органах державної влади.

Не можна оминути увагою той факт, що цього року, конкурс Програми стажування складав 60 осіб на одне місце. Тому наші співробітники на даному стажуванні це подвійна перемога і найкращий показник роботи науково-педагогічного складу та керівництва академії.

Бажаємо нашим колегам не зупинятися на досягнутому, долати життєві перепони, ставити перед собою нові цілі та завжди ПЕРЕМАГАТИ!

Вітаємо наших працівників з проходженням  на Програму стажування у Верховній Раді України!

Відділ організації науково-дослідної роботи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X