Вітання з Днем Соборності України!

20-01-2017 Переглядів: 67
Шановні друзі!

Сьогодні український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії – День Соборності – свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу – Українську Народну Республіку.

22 січня 1919 року - день ухвали Акту Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Прийняття такого рішення стало величною маніфестацією не лише єднання українських земель, а й виявом політичної консолідації національної еліти, днем народження єдиної незалежної соборної держави, успіх побудови якої грунтується на наших спільних зусиллях на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє українського народу.

Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею, мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших пращурів, виправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків.

Тож нехай же наша щоденна діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності народу. Зичу вам, шановні колеги, здоров'я і злагоди, сил та натхнення, успіхів та задоволення від роботи на благо нашої Вітчизни!

З повагою
ректор
генерал поліції другого рангу

В.В. Чернєй

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X