Вітання Міністра внутрішніх справ з Днем міліції України

19-12-2014 Переглядів: 182

Від імені колегії, Міністерства внутрішніх справ та себе особисто щиросердечно вітаю працівників та ветеранів органів внутрішніх справ, членів їх сімей з професійним святом – Днем міліції України.

Багато років ви пліч-о-пліч протидієте злочинності, забезпечуєте захист конституційних прав і свобод громадян, охороняєте мир та спокій, підтримуєте громадський порядок. На вашу долю випало пройти випробування на професійну громадянську зрілість в умовах антитерористичного протистояння. Продовжуючи традиції сивочолих ветеранів, залишившись вірними Присязі, ви продовжуєте виконувати свій професійний обов’язок.

Історія української міліції пам’ятає всі етапи її розвитку, становлення, піднесення, падіння її авторитету в громадянському суспільстві.

Сьогодні ми перебуваємо на етапі реформування, і я глибоко переконаний, що завдяки особистому внеску кожного з вас, цей шлях буде пройдено гідно.

Наші співвітчизники дали нам великий аванс своєї довіри, тому необхідно зробити все можливе, щоб її не втратити.

З нагоди свята щиро зичу вам, вашим рідним та близьким міцного здоров’я, щастя, миру, добра, злагоди, подальших здобутків в ім’я розквіту незалежної України. Хай тепло людської подяки за добрі справи у сфері правоохоронної діяльності зігріває ваші серця.

З повагою
Міністр внутрішніх справ України
А.Б.Аваков

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X