Вітаємо переможців!

13-09-2014 Переглядів: 183

13 вересня 2014 року в навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції Національної академії внутрішніх справ спільно з інститутом кримінально-виконавчої служби вже за давніми традиціями було проведено яскраве свято до «Дня фізичної культури і спорту».

Вітаємо переможців!

День фізичної культури і спорту в нашій державі з року в рік прийнято урочисто святкувати в другу суботу вересня. Цей святковий день був заснований Президентом України Леонідом Кравчуком, його Наказом № 340/94 від 29.06.1994 року. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.

Вітаємо переможців!

Напередодні свята протягом тижня особовим складом інституту було проведено кропітку роботу по підготовці спортивних майданчиків, матеріальної бази, формуванню збірних команд та визначенню складу суддів.

Під час урочистого відкриття спортивного свята начальник інституту полковник міліції Алексійчук Микола Миколайович разом з почесним гостем, професором кафедри вогневої та спеціальної фізичної підготовки Решком С.М. привітали всіх учасників спортивного заходу та побажали всім курсантам, слухачам, викладачам та шанувальникам фізичного здоров’я і краси, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.

Вітаємо переможців!

За результатами запеклої боротьби у спортивних змаганнях визначились наступні переможці:

- з волейболу 1 місце здобула команда 3 курсу ФПФПКМ;

Вітаємо переможців!

- з дартсу 1 місце здобув курсант 2 курсу ФПФПКМ Макух Іван;

- з настільного тенісу 1 місце серед чоловіків здобув курсант 3 курсу ФПФПС Рагамов Олександр, а серед жінок здобула слухач магістратури Талько Віта;

- з підтягування 1 місце виборов курсант 3 курсу ФПФПС Шеремет Микола;

- у змаганнях з віджимання серед курсантів жіночої статті призером стала курсант 3 курсу ФПФПКМ Виноградова Анастасія;

Вітаємо переможців!

- з легкоатлетичного кросу 1 місце серед чоловіків здобули Пінчук Олександр та Кирдан Богдан, а серед курсантів жіночої статті 1 місце виборола слухач магістратури Ткачук Олена;

- у командному змаганні з волейболу 1 місце здобула команда 4 курсу ІКВС;

- у змаганнях з перетягування канату 1 місце виборола команда 4 курсу ІКВС.

Вітаємо переможців!

Вітаємо переможців!

Серед постійного складу інститутів в змаганнях з настільного тенісу 1 місце здобув начальник курсу ФПФПС підполковник міліції Сівцов А.А.

Вітаємо переможців!

Призери та переможці спортивних заходів були нагороджені грамотами та медалями, а також солодкими призами.

Загалом у спортивних змаганнях взяли участь 640 осіб, з них перемінного складу - 600 курсантів та постійного складу інституту - 40 співробітників.

Володимир Михальчук,
інспектор ВСГР

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X