Виступ курсанта НАВС у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна

17-02-2015 Переглядів: 455

У Національній академії внутрішніх справ навчаються не тільки розумні та фізично розвинені, а і талановиті хлопці та дівчата. Прикладом тому є курсант третього курсу навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції, соліст Народного ансамблю «Пісні та танцю» НАВС, лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів музичної творчості Тарас Яценко.

Виступ курсанта НАВС  у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна

Так 12 лютого в Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна під час проведення заходів з нагоди вшанування пам’яті воїнів- інтернаціоналістів, учасників бойових дій на території інших держав та учасників антитерористичної операції на Сході України Тарас як завжди приголомшив публіку глибиною свого таланту та багатогранністю голосу.

На цьому заході Тарас виступив не тільки як випускник військового ліцею, а і як курсант Національної академії внутрішніх справ, в якій велика увага приділяється не тільки навчанню та стройовому вишколу, а й реалізації творчого потенціалу, залученню юнаків і дівчат до пізнання художніх цінностей, розвиненню естетичних ідеалів та смаків, почуттю прекрасного, формуванню високої індивідуальної та етичної культури.

Керівництво ліцею та викладачі подякували Тарасу Яценку за чудовий виступ, а вихованці висловили бажання бути схожими на нього та навчатися у Національній академії внутрішніх справ.

Виступ курсанта НАВС  у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна

Відділення соціально-гуманітарної роботи ННІПФПСКМ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X