Виставка «Освіта та кар’єра – 2017»

06-04-2017 Переглядів: 127

Освіта, як суспільний інститут, що формує особистість, зумовлює розвиток соціуму, складає підґрунтя економічного поступу країни, яка має розвиватися в Україні відповідно до вимог часу – змістовно, інституціонально, законодавчо. Вона стає все більш динамічною, відкритою, продукує власні інновації й апробує запозичені. Формування сучасної законодавчої бази освіти, наріжним каменем якої є спільність з міжнародним науково-освітнім простором, є запорукою високих нинішніх і – гарантовано – майбутніх освітніх стандартів.

Виставка «Освіта та кар’єра – 2017»

Варто зазначити, що сьогодні важливо підпорядкувати зміст освіти та весь її процес відповідно до потреб особистості й сучасного євроінтеграційного вектору розвитку України.

Виставка «Освіта та кар’єра – 2017»

Так 6 квітня, у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва "Український дім" (вул. Хрещатик, 2), відбулась щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2017» та виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном», яка триватиме ще два дні. Цього року у таких заходах беруть участь понад 90 вишів, освітні агенції та видавництва, а також навчальні заклади з різних країн.

Виставка «Освіта та кар’єра – 2017»

За час виставки до павільйону Національної академії внутрішніх справ підходило безліч абітурієнтів, вони цікавились умовами вступу, особливостями навчання та потенційними можливостями подальшого працевлаштування в Національній поліції. Кожен бажаючий мав змогу заповнити анкету абітурієнта та отримати презентаційну відео- та друковану продукцію з інформацією про навчальний заклад.

Виставка «Освіта та кар’єра – 2017»

Приємним сюрпризом стало присвоєння нашому вишу почесного звання «Лідер вищої освіти України».

Виставка «Освіта та кар’єра – 2017»

Виставка дає можливість відвідувачам зустрітися з керівниками, викладачами та студентами провідних навчальних закладів України та зарубіжжя, обрати виш відповідно до своїх здібностей, уподобань та мрій, оскільки вдалий вибір – це можливість займатися улюбленою справою.

Виставка «Освіта та кар’єра – 2017»

Ганна Вербило, відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X