Висока нагорода волонтера

03-04-2015 Переглядів: 368

1 квітня в актовій залі Київської православної богословської академії з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній нагородив високою церковною відзнакою волонтерів, які активно допомагають українським військовим та постраждалим громадянам на Сході.

За прояв активної громадянської позиції, волонтерську допомогу під час воєнних дій українським військовим підрозділам на Донбасі медаль «За жертовність і любов до України» отримала Тетяна Лозова, викладач кафедри цивільно-правових дисциплін ННІ права та психології.

Висока нагорода волонтера

Тетяна Іванівна другий рік активно допомагає підрозділам Збройних сил та Національної гвардії України, які боронять незалежність України на Донбасі. Вона подякувала за відзнаку та наголосила, що для неї отримати таку нагороду – це велика честь, і запевнила, що продовжуватиме працювати для збереження миру в регіоні та в Україні.

Нагадаємо, що медаллю "За жертовність і любов до України" нагороджуються люди, які проявили активну громадянську позицію, героїзм, самопожертву під час подій Революції Гідності, у захисті Батьківщини на Донбасі та в Криму, а також за волонтерську діяльність та допомогу Збройним силам, Національній гвардії, добровольчим батальйонам та іншим військовим формуванням України.

Світлана Головатюк

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X