Випускники Національної академії внутрішніх справ отримали дипломи бакалаврів

17-03-2015 Переглядів: 788

Урочисті збори з нагоди восьмого випуску студентів Рівненського відділення ННІЗН НАВС відбулися 15 березня 2015 року в приміщенні навчального закладу, де 41 випускник отримали диплом бакалавра Національної академії внутрішніх справ.

З вітальним словом до гостей та випускників звернулась начальник Рівненського відділення кандидат юридичних наук, підполковник міліції Людмила Хмуровська. За її словами, саме молодим, амбітним і свідомим випускникам-правникам належить розбудовувати демократичну державу, творити кістяк правоохоронного механізму. Тому від тих знань, від тієї наполегливості, із якою молодь вивчила ази професії, залежить, чи бути Україні правовою, чи панувати на її теренах Закону та Правопорядку.

 Випускники Національної академії внутрішніх справ отримали дипломи бакалаврів

На адресу випускників пролунало привітання Ректора НАВС генерал-майора міліції Володимира Чернєя, наповнене гордістю та вірою в сили наших майбутніх юристів, правоохоронців, на плечі котрих покладена відповідальна місія – розвиток європейської України, демократичної правової держави за найвищими стандартами.

Начальник Управління кадрового забезпечення УМВС України в Рівненській області полковник міліції Андрій Сілков привітав молодих бакалаврів з отриманням фундаментальної юридичної освіти та диплому державного зразка найкращого вузу системи МВС, побажав не зупинятись на досягнутому, з вірою в себе йти по тернистому життєвому шляху, та з кожним днем напруженої праці доводити собі, що творчий український потенціал живе в кожному з нас.

З найкращими побажаннями до випускників звернувся професор кафедри філософії права та юридичної логіки кандидат філософських наук Ігор Кондратьєв. Як представник науково-педагогічних працівників академії, що п’ять років крокували разом зі студентами, ділились своїми знаннями та наповнювали теоретичну базу майбутніх служителів «Феміди», побажав в першу чергу міцного здоров’я, а також мужності, сил, натхнення в дорослому житті, де кожен з присутніх повинен знайти та зайняти саме своє місце.

Саме вручення дипломів відбулося в дружній та теплій атмосфері, під акомпанемент приємної, тихої музики та демонстрації фотосвітлин зі студентського життя, доленосних, радісних подій та визначних моментів. Батьки, рідні та близькі люди випускників приєднались до привітань керівництва Рівненського відділення та Національної академії внутрішніх справ.

 Випускники Національної академії внутрішніх справ отримали дипломи бакалаврів

На завершення свята начальник відділення Людмила Хмуровська висловила сподівання, що з багатьма із випускників ми зустрінемось восени, адже саме в вересні пройдуть вступні випробування для здобуття вищої юридичної освіти за спеціальністю «Правознавство» освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст».

Прощатися з випускниками завжди сумно, адже за п’ять років навчання студенти стали частиною життя Рівненського відділення.

Колектив відділення бажає кожному з них успіхів. І з нетерпінням чекає нової студентської зміни.

Хай щастить Вам, дорогі випускники!

Рівненське відділення ННІЗН НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X