Випускне свято для студентів ННІПП

26-02-2015 Переглядів: 332

26 лютого в навчально-науковому інституті права та психології Національної академії внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди випуску студентів ступеня вищої освіти магістра за напрямами підготовки «Правознавство» та «Психологія».

Випускне свято для студентів ННІПП

Цим заслуженим заходам передувала кропітка робота керівництва, науково-педагогічного складу НАВС і студентів-випускників інституту. Розпочалися урочисті збори хвилиною мовчання, якою було вшановано пам’ять загиблих під час виконання службового обов’язку.

Випускне свято для студентів ННІПП

З вітальним словом до випускників та гостей звернувся перший проректор Національної академії внутрішніх справ Станіслав Гусарєв: «Від імені ректорату, викладачів та науковців академії хочу долучитися до слів подяки за довіру до нашого навчального закладу за те, що ви пов’язали свої мрії з ним та за копітку працю, яку ви продемонстрували вивчаючи складні юридичні дисципліни. Також ми дякуємо рідним та близьким, які усіляко допомагали нинішнім випускникам на нелегкому шляху здобуття знань.

Випускне свято для студентів ННІПП

Проте сьогодні навчання не закінчилося, адже як би не склалася ваша подальша доля, ви, шановні магістри, будете повсякчас користуватися умінням аналізувати інформацію та пізнавати нове.

Нам завжди приємно чути звістки від наших колишніх випускників, які зараз працюють на керівних посадах багатьох державних та приватних установ, тож сподіваємося, що ці дипломи сприятимуть вашій кар’єрі, а отриманні знання допоможуть завжди демонструвати високий професіоналізм. Наснаги, терпіння та нехай здійснюються усі ваші заповітні мрії!».

Випускне свято для студентів ННІПП

До поздоровлень випускників також приєднався завідувач кафедри кримінально-правових дисциплін Віталій Горбачевський: «Сьогодні тут зібралися люди, які забезпечили своєю працею нинішнє чудове свято. Це і викладачі, які вкладали душу в навчальний процес; це практичні працівники, які ділилися своїм досвідом і звісно ж науковці, які передавали свої здобутки молодшому поколінню. Зараз держава надає важелі права у руки молоді і ми впевненні, що наші випускники виправдають довіру народу та Батьківщини. Тож бажаю вам успіху, натхнення та перемог!».

Випускне свято для студентів ННІПП

Від імені випускників до присутніх звернулася відмінниця навчання Ольга Моркотун: «У цю радісну мить моє серце переповнюється хвилюванням, проте я щиро дякую рідній академії, її керівництву, викладачам та батькам за наше виховання у патріотичному дусі, за індивідуальний підхід до кожного з нас як у питаннях навчання, так і у повсякденному житті. Ми віримо, що наш успіх буде гідною подякою за вашу душевну роботу, а випускникам бажаю твердо йти наміченим шляхом, а також спокою, злагоди та мирного неба над головою».

Випускне свято для студентів ННІПП

Випускне свято для студентів ННІПП

Після привітань заступник директора інституту з навчально-методичної та наукової роботи Сергій Кваша зачитав наказ ректора академії, під час якого випускникам вручили дипломи магістрів.

Також на присутніх чекав ще один приємний сюрприз – учасники урочистостей мали нагоду послухати пісню «Україна моя» у виконанні солістів Народного ансамблю пісні і танцю НАВС.

Випускне свято для студентів ННІПП

Підбив підсумки директор навчально-наукового інституту права та психології Олександр Колб: « Шановні випускники! Кожен з нас вклав у вас частинку знань, умінь та душі, тож ми завжди раді будемо бачити вас у стінах академії. Бережіть своє життя, честь, знання і цінності, які ви здобули під час навчання. Нехай вам щастить!».

Випускне свято для студентів ННІПП

Леонід Кальченко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X