Випуск нової когорти управлінців

12-02-2015 Переглядів: 114

У Інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ завершилися курси підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України.

Такі заняття проводилися з метою формування в слухачів навичок організації управлінської діяльності з використанням сучасних методик управління органами внутрішніх справ, планування їх діяльності, організації взаємодії з іншими державними та громадськими установами, місцевими адміністраціями, органами місцевого самоврядування, населенням, засобами масової інформації, а також розвитку в них практичних умінь для подальшого застосування в діяльності в системі МВС України.

Випуск нової когорти управлінців

Окрім лекцій та занять, в останній день навчання слухачі під час круглого столу за участю першого проректора Станіслава Гусарєва та проректора Сергія Чернявського мали можливість обговорити шляхи та актуальні проблеми реформування освіти МВС України з огляду на зарубіжний досвід. Такі питання викликали жваві дискусії серед представників підрозділів.

Завершальним етапом занять став комплексний екзамен, на якому всі кандидати продемонстрували високий рівень підготовки.

Випуск нової когорти управлінців

Випуск нової когорти управлінців

Під час вручення свідоцтв ректор академії Володимир Чернєй привітав майбутніх керівників із успішним закінченням навчального збору та наголосив на тому, що керівництво Національної академії приділяє значну увагу навчанню слухачів на базі інституту післядипломної освіти, удосконаленню форм і методів управління органами та підрозділами внутрішніх справ. «Сподіваємось, що високий рівень знань, досвід та вміння фахівців академії сприятимуть підготовці кращих працівників для ОВС», – зазначив Володимир Васильович. Наостанок він побажав успіхів у професійній діяльності, стверджуючи особистим прикладом зразок самовідданого служіння інтересам народу та державі.

Випуск нової когорти управлінців

Після закінчення навчального збору кандидати пройдуть кадрову комісію Міністерства внутрішніх справ України.

Анна Дунаєва,
інститут післядипломної освіти

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X