Випуск студентів

09-06-2017 Переглядів: 350

Національна академія внутрішніх справ впродовж багатьох років готує кваліфікованих правників та психологів, які неодноразово позитивно зарекомендували себе у своїй роботі. Сьогодні когорту кращих поповнили 327 випускників факультету № 2 НАВС, дев’ятнадцятьом з яких перший проректор Станіслав Гусарєв вручив дипломи з відзнакою.

Випуск студентів

Випуск студентів

Звертаючись до присутніх, Станіслав Дмитрович привітав усіх з визначною подією та побажав випускникам реалізувати знання, отриманні в академії. «Навчання промайнуло як один день. За цей час ви старанно опановували ази своєї професії, брали участь у наукових конференціях та семінарах, працювали в юридичній клініці. Сподіваюся, що перспективи, які відсьогодні будуть перед вами, принесуть лише позитивні результати», - зауважив проректор.

Випуск студентів

Відповідаючи на питання про перспективи випускників, можна однозначно сказати: завдяки сучасним програмам навчання , адаптованих під потреби сьогодення, потужному науково-педагогічному колективу, бажанню студентів брати участь у наукових заходах та широкій базі-практики (як в державних установах, так і в приватних структурах) вони отримують не лише дипломи бакалаврів, а й практичний досвід роботи. Все це робить випускників конкурентноспроможними як на національному, так і на міжнародному ринку праці.

Випуск студентів

Випуск студентів

Після офіційної частини присутні насолодилися концертом, влаштованим студентами Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва.

Випуск студентів

Дорогі випускники, нехай вам щастить на шляху до ваших мрій!

Випуск студентів

Випуск студентів

Олександра Кузнєцова, відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X