Випуск фахівців вищого ґатунку

31-03-2015 Переглядів: 94

31 березня в актовій залі академії не вщухали гучні оплески та звуки оркестру. Так в урочистій атмосфері свої дипломи отримали випускники інституту заочного навчання.

На початку заходу всі присутні вшанували пам’ять працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання обов’язків як в мирний час, так і на Сході країни. Від імені випускників до пам’ятника «Мужності, вірності, героїзму працівників МВС України» було покладено квіти.

Випуск фахівців вищого ґатунку

З вітальним словом та настановами на майбутнє від керівництва навчального закладу звернувся проректор Національної академії Валерій Сокуренко, який зазначив що сьогодні наша країна стоїть на порозі змін і найближчим часом випускникам доведеться працювати в оновленій міліції. Перед ними відкриється багато доріг і кожен обере свою, але щоб не сталось – двері академії завжди будуть відкриті для її вихованців.

Випуск фахівців вищого ґатунку

Нарешті настала мить, на яку слухачі інституту чекали не один рік – вручення дипломів. Документи про вищу освіту отримали 1232 слухачі, серед яких 43 з відзнакою.

Випуск фахівців вищого ґатунку

Випуск фахівців вищого ґатунку

Випускники висловили подяку керівництву, інституту заочного навчання та науково-педагогічним працівникам академії, побажали своїм колегам використати на повну отримані теоретичні знання та практичні навички у подальшій роботі, не зупинятися на досягнутому і своїми здобутками гідно примножувати славні традиції навчального закладу на користь державі та українському народові.

Випуск фахівців вищого ґатунку

На цій зворушливій ноті випускники попрощалися з рідною Альма-матер, розпочавши новий етап свого життя.

ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X