Відзнаки для миротворців

22-12-2014 Переглядів: 170

Сьогодні ректор Національної академії внутрішніх справ генерал-майор міліції Володимир Чернєй вручив колишньому командиру батальйону спеціального призначення «Миротворець», а нині народному депутату України Андрією Тетеруку відзнаку МВС України «20 років миротворчій діяльності». Нагороду також отримали бійці, які готуються до чергової ротації на сході нашої країни.

Відзнаки для миротворців

Відзнаки для миротворців

Виступаючи перед миротворцями Володимир Чернєй наголосив, що місія, яку їм доводиться сьогодні виконувати на буремному сході, вкрай важлива й відповідальна, тож і побажання були відповідними - сил і наснаги, мудрості та мужності, аби з честю виконати поставлені завдання і живими повернутися додому, Божої благодаті, миру та спокою.

Відзнаки для миротворців

Відзнаки для миротворців

Відрадно, що не залишили поза увагою своїх колег міліціонери, що несли службу у складі миротворчих підрозділів у Косово та інших державах. Микола Щербаков та Руслан Король передали бійцям батальйону «розгрузочні жилети» та продукти харчування.

Відзнаки для миротворців

Чорнобільці НАВС теж не залишились осторонь, вирішивши на зустрічі з ректором академії з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС передати бійцям багальйону “Миротворець» благодійні кошти у сумі 7750 грн. Цю почесну місію здійснив голова ради Асоціації «Чорнобиль» НАВС Володимир Заєць, який привітав бійців з Новим 2015 роком та Різдвом Христовим і побажав повернутися з перемогою.

Відзнаки для миротворців

Сподіваємось на те, щоб це була остання ротація і на наший рідній землі нарешті запанував мир.

Оксана Чміленко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X