Відзначення курсантів ННІПФПСКМ Міністром МВС України Арсеном Аваковим

06-07-2015 Переглядів: 81

3 липня в навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції Національної академії внутрішніх справ було успішно завершено навчальний процес 2014-2015 року.

За результатами складання літньої екзаменаційної сесії курсанти показали високий рівень як фізичної, так і навчальної підготовки та, отримавши гарні оцінки, відбули до комплектуючих підрозділів МВС для подальшого проходження навчальної практики.

Відзначення курсантів ННІПФПСКМ  Міністром МВС України Арсеном Аваковим

Чимало з початку заснування інституту проведено кропіткої роботи по удосконаленню та покращанню матеріальної бази інституту, адже поруч з навчальним процесом та виконанням службових обов’язків по охороні громадського порядку в столиці курсанти, не рахуючись з особистим часом, прикладали багато зусиль задля розбудови своєї альма-матер, своєї другої домівки, свого улюбленого навчального закладу.

Відзначення курсантів ННІПФПСКМ  Міністром МВС України Арсеном Аваковим

Та все недаремно. Так, відповідно до наказу Міністра внутрішніх справ України від 01 липня 2015 року № 1261 за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість Арсен Аваков відзначив подяками 65 курсантів нашого інституту, які в подальшому їм вручив ректор академії Володимир Чернєй.

Відзначення курсантів ННІПФПСКМ  Міністром МВС України Арсеном Аваковим

Особовий склад навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції Національної академії внутрішніх справ неодноразово доводив свій високий професіоналізм під час проведення різного роду заходів як місцевого, так і державного значення, оскільки саме згуртованою та колективною працею ми готові виконувати будь які поставлені завдання задля подальшого процвітання нашого навчального закладу.

ННІПФПСКМ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X