Відзначення Дня Європи в Україні

18-05-2015 Переглядів: 77

Традиційно в третю суботу травня в Україні на державному рівні відзначили День Європи як символ підтримки нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

Відзначення Дня Європи в Україні

Осторонь не залишились і курсанти навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України та курсанти Центру спеціальної та фізичної підготовки, які взяли участь у фізкультурно-оздоровчих заходах, що вже символічно проходили під Аркою Дружби народів, за сприяння Міністерства молоді та спорту і Студентської ради м. Києва. Привітати учасників заходу завітали такі поважні гості як: міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, Перший радник, керівник політичного відділу Представництва ЄС в Україні Ханнес Шрайбер, Посол Латвійської Республіки в Україні Аргіта Даудзе та Посол Королівства Бельгія в Україні Люк Якобс.

Відзначення Дня Європи в Україні

Після завершення урочистої частини, всі гості могли випробувати свої сили в різноманітних спортивних змаганнях. Завершився захід нагородженням переможців.

Відзначення Дня Європи в Україні

Олена Ремез

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X