Відзначені молоді науковці НАВС Національною академією наук України

15-04-2015 Переглядів: 159

В Інституту держави і права імені В.М. Корецького Національної академії наук України 14 квітня 2015 року на загальних зборах відділення історії, філософії та права НАН України відбулося вручення дипломів лауреатам премій та грамот молодим ученим і студентам.

Приємно, що загальні збори відділення розпочалися заходами з нагоди 75-ти річчя справжнього патріота України, знаного науковця та педагога – директора Інститут філософії імені Г.С. Сковороди НАН України Мирослава Поповича. Молоді науковці академії долучилися до привітання та змогли на власні очі побачити людину, що своїм життям і здобутками демонструє відданість служіння науці.

Відзначені молоді науковці НАВС Національною академією наук України

Ця подія ще більше підкреслила значущість цього дня, адже слід зауважити, що до участі у цьогорічному Конкурсі академією надіслано 7 наукових робіт курсантів та студентів, які після оцінки конкурсною комісією НАН України – гідно відзначені!

Грамотами Національної академії наук України нагороджено:

– студентку навчально-наукового інституту права та психології Михальчук Дар’ю Сергіївну, тема наукової роби: “Проблеми правового становища суб’єктів господарювання, зареєстрованих у зоні проведення Антитерористичної операції”;

Відзначені молоді науковці НАВС Національною академією наук України

– студентку навчально-наукового інституту права та психології Воробей Віту Миколаївну, тема наукової роботи: “Стратегічні завдання і перспективи реформування судової влади в Україні в сучасних умовах”;

Відзначені молоді науковці НАВС Національною академією наук України

– курсанта 3-го курсу навчально-наукового інституту підготовки фахівців слідства та кримінальної міліції Шелестинського Володимира Анатолійовича, тема наукової роботи: “Сучасний стан та запобігання жіночій злочинності в Україні”;

– курсанта 2-го курсу навчально-наукового інституту підготовки фахівців слідства та кримінальної міліції Синоверського Андрія Івановича, тема наукової роботи: “Людина як предмет філософського аналізу”;

– студентку освітньо-кваліфікаційного рівня “магістр” навчально-наукового інституту права та психології Фурманович Стеллу Олександрівну, тема наукової роботи: “Взаємодія органів державної влади та інститутів громадянського суспільства в умовах модернізації системи державного управління в Україні”;

– студентку навчально-наукового інституту права та психології Жук Наталію Анатоліївну, тема наукової роботи: “Психологічні особливості внутрішньої картини здоров’я студентів та курсантів”.

Премією Національної академії наук України відзначено:

– студентку навчально-наукового інституту права та психології Мойсеєву Ірину Володимирівну, тема наукової роботи: “Актуальні проблеми кримінально-правового забезпечення боротьби з торгівлею людьми та іншими незаконними угодами щодо людини”.

Відзначені молоді науковці НАВС Національною академією наук України

Нагородження пройшло в дружній атмосфері, а переможці конкурсу ще раз переконалися, що становлення державності України, фундаментальне оновлення законодавства, зростаючі вимоги суспільства до правоохоронних органів щодо надійного забезпечення прав і свобод громадян – чинники, що докорінно змінили соціальну значимість юриспруденції, а юридична професія стала однією з найпрестижніших у державі.

Відзначені молоді науковці НАВС Національною академією наук України

Здобувши 6 грамот і одну премію, студенти і курсанти академії та їх наукові керівники, ще раз підтвердили високий науковий і педагогічний потенціал Національної академії внутрішніх справ, яка по праву посідає провідне місце не лише в системі відомчої освіти, а й серед вищих навчальних закладів нашої держави.

Насамкінець, ми пишаємося нашими молодими науковцями та бажаємо їм не зупинятися на досягнутому, продовжуючи самовіддано працювати, досягати нових вершин на науковій ниві, адже вони – майбутнє нашої рідної батьківщини України.

Калиновський Олександр, Лов’як Світлана,
відділ організації науково-дослідної роботи НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X