Відвідування театру

15-05-2015 Переглядів: 364

Театр. Скільки разів протягом ХХ сторіччя люди пророчили смерть одному з найстарших художніх жанрів... Казали, що кіно, телебачення та Інтернет прирекли театр на занепад і забуття... А він все живий і навіть часто дивує і радує глядачів авангардними експериментами та дбайливим пестуванням класичних традицій. Театр допомагає осягнути в чому сутність нашої національної культури та «загадкової слов’янської душі» і відкриває очі на мистецькі досягнення інших народів і культур.

Відвідування театру

Відвідування театру – завжди свято. З ним пов'язані радість, веселощі, яскраві та незабутні враження, нові почуття. 14 травня курсанти першого курсу Прикарпатського факультету та курсанти 2 та 3 курсів навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції відвідали Івано-Франківський обласний драматичний театр імені Івана Франка, де мали можливість переглянути спектакль всесвітньо відомого драматурга Алехандра Касони, або ж Родрігеса Альвареса «Дерева помирають стоячи».

Ця п'єса була написана більше за півстоліття тому. Вже тоді вона стала шалено популярною: всього за рік тільки в Мадриді, на батьківщині автора, вистави за нею пройшли більше тисячі разів при повних аншлагах. І це не дивно, адже мелодрама долучає глядача до загальнолюдських і загальнокультурних проблем. Все дуже просто і ясно, без помилкової пихатості та інших псевдо відчуттів, вона говорить про любов та смерть, про інтимні проблеми та турботи, звертаючись до потаємних переживань. Переглядаючи спектакль, глядач отримує можливість переконатися в тому, що про нього не забули, що його тривоги знаходять своє відображення на сцені.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X