Відвідання авіаційного фестивалю

22-09-2016 Переглядів: 46

Днями ліцеїсти юридичного ліцею відвідали наймасштабніший авіаційний фестиваль в Україні.

До уваги юнаків та дівчат були представлені вражаючі зразки літаків малої авіації України на землі та у небі, дельтаплани, планери, ТОПові експонати великої авіації України – гелікоптери МІ-8МСБ-В та літак АН-2-100 від «АТ Мотор Січ», спеціалізований аерофотозйомочний АН-30Б Повітряних сил ЗСУ України, техніка флагманів української авіаційної галузі «ДП Антонов» та «АТ Мотор Січ».

Відвідання авіаційного фестивалю

Спеціально створена програма польотів дала можливість кожні дві години спостерігати літаки в небі та на злітній смузі аеропорту Жуляни. Відбувався запуск безпілотних апаратів.

Відвідання авіаційного фестивалю

Ліцеїсти та відвідувачі отримали унікальну можливість побачити знаменитий “Кукурузник” - найдоросліший функціонуючий дерев'яний літак України виробництва 1927 року, який прилетів своїм ходом з Харкова.

Відвідання авіаційного фестивалю

Організатори не залишили без уваги техніку, без якої неможливо уявити не тільки безпечні польоти, але й просто потрапити на борт літака. «Сходи у небо» - ексклюзивна інсталяція з трапів та, навіть, ретро-автівки від «Old Car Service».

Крім цього, вісім літаків було відкрито для відвідування, і кожен бажаючий зміг піднятися на борт, оглянути салон літака та кабіну пілотів.

Відвідання авіаційного фестивалю

Вихованці ліцею отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій після відвідування авіафесту.

Юридичний ліцей

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X