Відрядження слухачів магістратури на стажування

22-05-2015 Переглядів: 197

Основним з пріоритетних напрямків підготовки фахівців в Національній академії внутрішніх справ є поєднання теоретичних основ з практичною підготовкою. Тому протягом навчального року здобувачі вищої освіти магістра неодноразово залучалися до охорони громадського порядку в Києві. Крім того в період з 25 травня до 7 червня для магістрів передбачено проходження стажування.

Відрядження слухачів магістратури на стажування

22 травня на базі навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції відбувся інструктаж для слухачів, які відбувають на стажування. Начальник інституту полковник міліції Микола Алексійчук наголосив на тому, що в ситуації, яка зараз склалася в нашій державі, дуже важливо сумлінно та відповідально відноситися до виконання службових обов’язків, бути ввічливим та тактовним в спілкуванні як з колегами в практичному підрозділі, так і з пересічними громадянами.

Відрядження слухачів магістратури на стажування

Також з магістрами був проведений інструктаж представниками профільних кафедр: кримінального процесу та оперативно-розшукової діяльності, які наголосили на правильності оформлення документів та перевірках, що будуть проводитися співробітниками кафедр у період проходження стажування.

Відрядження слухачів магістратури на стажування

На завершення заступник начальника інституту Олександр Хуторянський оголосив наказ про проходження стажування, після чого магістри отримали пакет відповідних документів.

Відрядження слухачів магістратури на стажування

Аня Клим,
слухач магістратури ННІПФПСКМ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X