Відпочинок у Парку партизанської слави

23-06-2015 Переглядів: 240

20 червня курсанти другого курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та психологічної служби відпочивали в Парку партизанської слави, що був заснований в 1970 році. Сама назва символізує заслуги перед Вітчизною партизанських загонів, які ціною власних життів захищали Батьківщину від нацистів.

Відпочинок у Парку партизанської слави

Найбільше, що зачарувало юнаків та дівчат, родзинка парку - його природа. Сосновий ліс, на основі якого закладено парк, зберігся практично в незмінному вигляді. Його доповнюють дуби, липи, берези та горобини. Всього в ньому налічується більше 30 видів дерев, а поблизу розташовані озера, де влітку відпочивають кияни та гості міста. Взимку фанати здорового способу життя загартовуються в ополонці. Найцікавішою частиною парку є так звана «стежка здоров'я», на якій курсанти частенько займаються спортом.

Відпочинок у Парку партизанської слави

Думаю, що день проведений у такому чудовому місці, запам’ятається всім на довго. Все ж таки потрібно зберігати такі унікальні місця, адже парки – це легкі мегаполіси, які допомагають підтримувати людям хороше самопочуття.

Тетяна Андрусик

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X