Відкритий урок “31 палає весна”

21-04-2017 Переглядів: 102

Напередодні пам’ятної дати, трагедії на Чорнобильській АЕС, членами юридичної клініки «Захист» ННІ №1 Лілією Николюк та Владиславом Марченком проведено відкритий урок “31 палає весна” для учнів Спеціалізованої школи №7 ім. М.Т. Рильського.

Відкритий урок “31 палає весна”

Територія музею інституту стала майданчиком для одразу двох виставок, котрі об’єднали теоретичний і практичний матеріал, підкорюючи присутніх унікальністю інформації.

26 квітня 1986 року почався відлік Чорнобильської катастрофи. Вона вразила весь світ, приголомшила людей страшним розмахом невідомої раніше біди, трагічні наслідки якої буде відчувати ще не одне покоління.

Відкритий урок “31 палає весна”

Пройшов вже 31-й рік після тих жахливих подій, але біль досі не вщухає, тривога не полишає людей, пов’язаних скорботним часом ядерного апокаліпсису.

Захід продовжувався переглядом відеофільму про Чорнобильську катастрофу та її наслідки. Курсанти разом з учнями вели активну бесіду щодо висновків, які всі зробили для себе. Честь загиблих ліквідаторів та пожежників, які в той момент рятували світ своїм життям, була вшанована хвилиною мовчання.

Вічна пам’ять і слава вам, наші рятівники, низький уклін від молодого покоління!

ННІ №1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X