Відкрите заняття у Центрі ДАІ

23-02-2015 Переглядів: 160

З метою ознайомлення осіб перемінного складу академії із практичними основами майбутньої професії, 16 лютого для курсантів 3-го курсу, що здобувають освіту за напрямом підготовки працівників для підрозділів Державної автомобільної інспекції, було організовано проведення відкритого заняття у Центрі ДАІ, який призначено для реєстрації транспортних засобів.

Відкрите заняття у Центрі ДАІ

Екскурсію Центром проводив заступник начальника центру Володимир Найда, який розповів про низку обов’язкових атрибутів оснащення Центру, які мають бути присутні відповідно до чинного законодавства.

Під час ознайомлення із роботою Центру курсантам було продемонстровано пристрій під назвою «Пак», який використовується для виготовлення технічних паспортів транспортних засобів.

Крім того, в рамках екскурсії, майбутнім працівникам органів внутрішніх справ випала чудова можливість зазирнути до складу збереження державних номерних знаків та до архіву Центру реєстрації транспортних засобів.

Відкрите заняття у Центрі ДАІ

Безперечно, курсанти отримали цінні знання для опанування своєї майбутньої професії і дуже вдячні керівництву УДАІ м. Києва та Центру ДАІ № 3 за цікаво проведені заняття.

Відкрите заняття у Центрі ДАІ

Ксенія Самопал, курсант 311 навч. групи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X