Видатна особистість України - у дружньому курсантському колі

18-02-2015 Переглядів: 147

Українська пісня … Вона є однією з святинь, найдорожчою реліквією нашого народу, найціннішим духовним скарбом, гордістю й красою, геніальною поетичною біографією.

Дуже важливим моментом виховання курсантів ННІПФПСКМ є постійне прищепити їм любові до мови, культури поглиблення знань у галузі історії та національних традицій. Адже, дослідивши народну пам'ять можна побачити, що вона зберегла імена авторів давніх народних пісень, творів, у яких відбилась відвага, волелюбність захисників народу, любов до рідної землі, що в умовах останніх подій в країні є як ніколи актуальним моментом.

Так 17 лютого за ініціативи керівництва навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції, безпосередньої участі в організації заходу активу курсантського самоврядування та членів юридичної клініки «Захист» з працівниками бібліотеки імені Василя Чапаєва для дітей було проведено зустріч курсантів ФПФПКМ з видатною особистістю України Наталкою Бучель, виконавицею авторської пісні, радіожурналістом, письменницею, людиною яка присвятила частину себе культурі, етнографії, фольклористиці та сіє в думки любов до рідної землі.

Під час заходу Наталка розповіла курсантам про себе, своє надбання та яким чином, і де вона збирає матеріали, пише свої власні твори, а також про те, що швидко плине час…

Народжуються і вмирають люди, відходять в небуття матеріальні надбання, але вічними залишаються духовні цінності, серед яких – пісня. Виконавиця в тандемі з курсантами стали яскравим прикладом того, що сучасні українці не втратили любові до народної пісні. Як висновок, впевнено можна сказати, що в курсантській сім’ї віддають належне історії України, люблять і поважають народну культуру, пісню, адже саме вона згуртовує людей, очищає їхні душі, робить життя більш осмисленим, радісним і красивим.

Видатна особистість України - у дружньому курсантському колі

Наша пісня буде вічною.

«Наша дума, наша пісня
Не вмре, не загине.
От де, люди, наша слава
Слава України!»
Т.Г.Шевченко

Голова активу курсантського самоврядування
ННІПФПСКМ НАВС
Олена Кузьмич

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X