Вічна слава героям

06-11-2015 Переглядів: 72

Сьогодні, у день визволення Києва від фашистських загарбників, у парку імені Миколи Островського, що на Солом’янці, відбулось покладання квітів до меморіалу героям Другої світової війни.

Вічна слава героям

Цього року ми відзначаємо 72 річницю визволення від нацистських загарбників столицю України – Київ. Як і завжди, у церемонії з вшанування героїв взяли участь й представники Національної академії внутрішніх справ на чолі з першим проректором Станіславом Гусарєвим. Ветеранська організація Національної академії разом з її очільником Юрієм Кобринським, головою ветеранської організації Солом’янського району Борисом Парафейніковим, ветеранами Національного університету оборони імені Івана Черняховського та інших навчальних закладів району поклали квіти до меморіалу на братській могилі героїв Другої світової війни та пам’ятника.

Вічна слава героям

Варто зазначити, що керівництво нашого навчального закладу завжди з повагою ставиться до наших ветеранів та повсякчас допомагає їм як матеріально, так і морально.

Вічна слава героям

Пам’ятаючи неоціненний вклад наших сивочолих ветеранів у мир і спокій України, бажаємо їм міцного здоров’я, сили й наснаги, а тим, хто загинув визволяючи нашу землю, вічна пам'ять.

Вічна слава героям

Оксана Чміленко,
ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X