Вічна слава героям!

30-10-2014 Переглядів: 194

Вiйна - це лихо, незалежно вiд того, визвольна вона чи загарбницька, бо страждають простi люди, плачуть матерi й вдови, зростають сиротами дiти. Тисячі людей пройшли випробування війною, але вони вистояли й перемогли.

Вічна слава героям!

На околиці Калинівки, обабіч Чернігівського шосе, шумлять височенні сосни. Серед них ніби вріс корінням у землю гранітний монумент, один з багатьох, що встановлені в українських містах і селах. Вони нагадують про подвиг солдатів Великої Вітчизняної, тих, хто ціною власного життя боронив українську землю від Фашистської навали. В 1941 році на рубежі сіл Красилівка – Калинівка – Рожівка, проходила лінія оборони лівобережних передмостових укріплень м. Києва від німецько-фашистських загарбників. Оборону тримали воїни-чекісти 227 полку військ НКВС і народні ополченці міста.

Вічна слава героям!

Кожного року Національна академія внутрішніх справ вшановує пам’ять загиблих синів і дочок нашої країни від фашистських загарбників під час Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років. І тому, 28 жовтня, не порушуючи традиції, біля пам’ятника відбувся мітинг та покладання квітів з нагоди 70-ї річниці визволення нашої Батьківщини. У цьогорічних урочистостях взяли участь ветерани Великої Вітчизняної війни та військової служби, студенти та курсанти НАВС. На цьому заході учасники війни розповідали про подвиги героїв та дякували загиблим за те, що вони ціною власного життя перемогли ворога. Опісля цих урочистостей, ветерани разом із курсанти та студенти направилися на конференцію, вони ще довго ділилися спогадами та розповідали про свої героїчні вчинки, подвиги дідусів та бабусь.

Вічна слава героям!

Завершилися урочистості святковим обідом, під час якого лунали фронтові пісні.

Вічна слава героям!

Від молодого покоління НАВС хочеться низько уклонитися ветеранам, висловити слова подяки, адже, якби не вони, то ми б не бачили мирного неба над головою. Вічна слава героям.

Вічна слава героям!

Паламарчук Вікторія, студентка ННІПП

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X