Ветерани завжди в строю

19-07-2014 Переглядів: 71

Незважаючи на те, що ці люди вже давно пішли на пенсію та зняли погони, вони готові зі зброєю захищати свою Батьківщину.

Нещодавно в Центрі спеціальної та фізичної підготовки НАВС пройшли збори загону «Ветеран Академії», в складі якого перебувають співробітники академії з великим життєвим досвідом та вислугою років.

Ветерани завжди в строю

Після урочистого відкриття учасники зібрання відвідали навчальні класи полігону «Віта-Поштова», де відбулися заняття з вогневої підготовки. Окрім отримання теоретичних знань, добровольці мали змогу оглянути виставку вогнепальної зброї.

Ветерани завжди в строю

По тому учасники відправилися до стрілецького тиру, в якому пройшли стрільби-змагання між навчальним групами загону, де були визначені кращі стрілки з пістолету Макарова та автомата Калашникова. Згодом переможці були відзначені грамотами та цінними подарунками.

Ветерани завжди в строю

Завершив збори ректор НАВС Володимир Чернєй. У своїй промові очільник навчального закладу зазначив: «Приємно знати, що не дивлячись на поважний вік, усі без винятку показали відмінні результати, а отже у нас є не тільки кому захищати країну, а й навчити корисним умінням та навичкам молоде покоління».

Ветерани завжди в строю

По закінченню зборів, учасники подякували керівництву вишу за проведення даного заходу та можливість знову зібратися разом.

Ветерани завжди в строю

Леонід Кальченко,
ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X