Веселі та кмітливі

05-02-2015 Переглядів: 521

Творчий потенціал курсантської молоді невичерпний: вони і співають, і танцюють, і грають на музичних інструментах, а також змагаються у Клубі веселих та кмітливих.

Веселі та кмітливі

1 лютого команда КВК «Наше время» ННІ підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України взяла участь у відбірковому турі першого Чемпіонату України з гумору «Ліга сміху», який проходив в Одесі. З-поміж 280 команд зі всієї України, які долучилися до Чемпіонату, наша команда виборола запрошення на участь у Київській вищій Лізі Сміху, яка буде проходити у травні, в Києві.

Телеверсія Чемпіонату транслюватиметься на каналі «1+1» у лютому. Студія "Квартал 95" і телеканал «1+1» протягом року проведуть зйомки дев’яти телепрограм "Чемпіонату Украйни з гумору" в Києві, Львові, Одесі та Дніпропетровську. Зіркове журі у складі: Потапа, Олени Кравець, Сергія Сивохи, Ігоря Ласточкіна, Антона Лірника – будуть визначати кращих з 12-ти відібраних команд.

Веселі та кмітливі

Інтелектуали гурту «Наше время» висловлюють щиру подяку керівництву Національної академії, особливо ректору Володимиру Чернєю, за підтримку та надану можливість взяти участь у чемпіонаті такого рівня.

Відділення соціально-гуманітарної роботи
ННІПФПМГБПСНГУ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X