День відкритих дверей в юридичному ліцеї

23-03-2015 Переглядів: 88

21 березня в юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва відбувся день відкритий дверей. Всі, кого зацікавило навчання в юридичному ліцеї, мали змогу особисто ознайомитись із умовами навчання та проживання, організацією позаурочної та позакласної роботи нашого закладу.

День відкритих дверей в юридичному ліцеї

До ліцею завітало близько 100 відвідувачів, для яких було організовано екскурсію навчальним корпусом, гуртожитком та територією ліцею.

Майбутні вступники та їхні батьки пересвідчилися, що тут є все необхідне для того, щоб здобути якісну повну загальну середню освіту з правовим нахилом, а крім того освоїти ази стройової виправки та підвищити рівень фізичної підготовки.

Ознайомившись з матеріально-технічною базою, гості зустрілися з директором юридичного ліцею Василем Кобком та заступником директора з навчально-методичної роботи Світланою Шутенко, розповіли про умови вступу до нашого закладу, особливості навчання ліцеїстів та відповіли на питання, які цікавили відвідувачів.

День відкритих дверей в юридичному ліцеї

Сподіваємось, що в найближчому майбутньому сьогоднішні гості, успішно пройшовши вступну кампанію, поповнять лави вихованців ліцею і з гордістю носитимуть звання «ліцеїст юридичного ліцеї імені Ярослава Кондратьєва НАВС».

Юридичний ліцей

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X