Вдосконалення співпраці

24-02-2017 Переглядів: 69

Сьогодні в м. Алмати відбулася вебінар-конференція з теми дослідження «Проблеми попередження, виявлення і припинення кримінальних правопорушень, скоєних злочинними групами» Науково-дослідного центру Алматинської академії МВС Республіки Казахстан. Метою заходу є всебічне дослідження методів попередження і припинення кримінальних правопорушень, скоєних злочинними групами та злочинними організаціями, і впровадження результатів дослідження в навчальну і практичну діяльність.

Вдосконалення співпраці

У роботі вебінар-конференції взяли участь представники Національної академії внутрішніх справ, Академії МВС Киргизької Республіки, Костанайської академії МВС Республіки Казахстан ім. Ш. Кабилбаева, Актюбінського юридичного інституту МВС Республіки Казахстан, Навчального центру МВС Республіки Казахстан (м. Теміртау) та ін.

Науковою спільнотою обговорювалися такі актуальні теми: «Удосконалення боротьби з організованими групами та злочинними організаціями», «Методи виявлення та припинення транснаціональних злочинних організацій» та «Профілактика і припинення злочинів, скоєних екстремістської групою».

Вдосконалення співпраці

Присутні обговорили широке коло питань, що відносяться до попередження та припинення злочинів, скоєних злочинними групами, а також торкнулися проблем, що стосуються боротьби з тероризмом і екстремізмом, та міжнародного співробітництва держав СНД і Республіки Казахстан з протидії транснаціональній організованій злочинності.

Учасники вебінар-конференції ознайомилися з негласними слідчими діями, проведеними в Україні і Республіці Казахстан, їх застосуванням на практиці, крім того відзначили відмінності, які є в законодавстві обох країн.

Підбиваючи підсумки наукового заходу, його учасники наголосили на важливості подальшого вдосконалення співпраці в боротьбі правоохоронних органів країн СНД та Республіки Казахстан зі злочинами, вчиненими злочинними групами, а також примноження спільних міжнародних наукових розробок і розширення напрямків наукової діяльності правоохоронних органів держав СНД.

Відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X