Важливий крок у реформуванні органів правосуддя

17-01-2017 Переглядів: 100

Сьогодні в Національній академії Прокуратури відбулося розширене пленарне засідання Ради Союзу юристів України. Крім розгляду поточних питань, на ньому була презентована програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».

Даний проект реалізується з метою надання підтримки судовій владі, Уряду, Парламенту, громадянському суспільству та народу України у здійсненні судової реформи з урахуванням конституційних змін 2016 року та Стратегії реформування судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів на 2015-2020 роки.

У заході взяли участь: голови обласних організацій, члени Ради Союзу юристів України, керівники правоохоронних органів України, Верховного суду, очільники вищих навчальних закладів України. Від Національної академії внутрішніх справ були присутні ректор Володимир Чернєй, проректор Сергій Чернявський, учений секретар Віталій Василевич, а також ветерани академії Володимир Заяць та Юрій Кобринський.

Переконані – це зібрання стане ще одним важливим кроком у реформуванні органів правосуддя та буде корисним для підготовки майбутніх правозахисників.

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X