В Дніпровському районі столиці курсант допоміг затримати правопорушників

11-02-2015 Переглядів: 175

10 лютого, перебуваючи у складі автопатруля, курсант 2 курсу ННІПФПМГБПСНГУ НАВС рядовий міліції Антон Цюрик отримав повідомлення про скоєння злочину на вулиці Алматинській.

Приїхавши на місце, міліціонери опитали свідків події і з’ясували, що відбувся конфлікт між молодиками, внаслідок якого двоє з них ножем завдали тілесні ушкодження третьому та пішли з місця пригоди. Потерпілого ж на момент прибуття наряду вже було госпіталізовано швидкою. Міліціонери також з’ясували прикмети порушників та напрямок, куди вони пішли. Згодом правоохоронці помітили схожих за прикметами молодих людей біля входу в нічний клуб, розташованого неподалік. Було прийнято рішення про затримання. І хоча затримані намагалися втекти, проте завдяки злагодженим та оперативним діям міліціонерів їм це не вдалося.

В Дніпровському районі столиці курсант допоміг затримати правопорушників

Згодом у затриманих вилучили знаряддя злочину (ніж), а їх самих доставили до Дніпровського РУ ГУ МВС для з’ясування всіх обставин події.

Так, вже вкотре курсанти допомагають боротися зі злочинністю, закріплюючи фахові вміння на практиці та підтверджуючи доцільність отриманих в академії знань.

Леонід Кальченко, ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X